Det är skönt att bo på landet....

Min lilla vovve älskar andra djur, speciellt hästar och idag märkte jag att det även gäller kossor. Hästarna och kossorna verkar gilla henne oxå, se bara på bilderna.
(Det e tur man har kamera i mobilen)



Hej Kossan! jasså vill du ha en puss? OK då!



Hörru Smilla! Jag vill oxå ha en puss av dig



Vågar jag Matte? Ok han ser snäll ut, puss då!! Kolla öronen på hästen, han diggar Smilla skarpt!!
Jag fick dra Smilla därifrån sedan, hon ville stanna och "umgås" med sina nya fyrbenta vänner.



Det e tur man får sova med lillhusse efter en promenad!

Puss

Smilla på semester....

Vi har varit i Ängskär och campat i två dagar. Smilla har träffat massor med hundar eftersom det var ett hundvänligt ställe och det slutade med att alla som gick förbi oss ropade -Hej Smilla!! Så hon var tydligen populär min lilla tjej.
Hon var otroligt snäll och lätt att ha med sig, jag blev så stolt för det var sååå många som kom fram och sa att hon var så fin i både färg och att hon hade jättefint boxerhuvud. *stoltast* allt detta visste jag förstås redan :-)

Här kommer några bilder:
 
Se så fint hon går med lillhusse William! Osså hittade vi en jättefin lite strand mellan klipporna där det vad perfekt att bada hundar. Smilla låg och mös på de varma klipporna i skuggan och mådde som den prinsessa hon är!!




Kram Kram på er alla

Bada, busa, sova, busa, gosa, busa

Smilla har blivit stora damen nu!! Guuuuud vad hon växer fort, för fort tycker jag. Vi har börjat lite smått på valpkurs, det har bara blivit ett tillfälle nu innan sommaren så vi skulle ha lite saker att träna på innan vi drar igång till hösten. KANON var det, för vi fick svar på frågor samt lärde oss massor. Så nu kör vi hårt med kontaktövningar och inkallning och "be om lov" övningar. Smilla e faktiskt jätteduktig!! MEN stort MEN hon e grymt busig oxå och äger allt på gården, landet, leksakerna, kuddarna i stolarna, rosstjälkarna som hon tuggar av och sedan ligger och smaskar på!!!! Knäppa hund det måste ju göra ont av taggarna?! Försöker med avledning och NEJ, viket funkar i ca 5 sek!! Tja det e väl valpfasoner antar jag.
Sa jag att hon e världens goaste, finaste, underbaraste lilla boxervalp!!!!

Se själva



så här ser man ut när man gräver på stranden



då måste man bada



sedan somnade man gott i solen



söt eller???



Se så fint jag sitter trots att det e valpar som leker runt mig på valpkursen.



Var i skogen och busade idag, här med lillhusse William och matte Lotta.
Kolla in min nos som e full av jord, det blir så när man gräver i kaninhål!!

Åsså en favorit i repris då, sovande boxervalp. Det e inte bara barnen som ramlar ur sängen när dom sover, men dom vaknar oftast om dom gör det, det gör inte Smilla!!
Man kan nästan säga att hon e lika söt som lilla spöket Laban ;-)


RSS 2.0